Brf Henriksdalshöjden | 769606-9660

Bredband, Telefoni & TV

Bredband

I början av 2016 fick vi riktigt fast bredband från Bredbandsbolaget (nu Telenor) indraget i våra lägenheter. Från en första anslutningspunkt innanför ytterdörren kan man koppla bredbandet vidare in till en extra anslutningspunkt i vardagsrummet.

Vi har ett Gruppanslutnings-avtal vilket innebär att för bostadsrätter ingår Bredband 100/100 samt Telefoni i den fasta kostnaden om 150kr som ligger på ovanpå månadsavgiften.

Hyresrätter kan ansluta sig till leverantörens tjänster mot normala avgifter.

Uppdatering!
Bredbandsbolaget har ägts av Telenor sen 2005, men har fortsatt under eget namn. Från och med 15/5-2018 försvinner Bredbandsbolaget som namn och ingår nu helt under varumärket Telenor.
Läs mer här - Bredbandsbolaget blir Telenor

För aktivering och support, kontakta Telenor kundservice:
Telefon: 020 - 222 222 
Öppettider: Vardagar8-21, Helger 9-21

 

Bredbands-TV

Telenor levererar även Bredbands-TV. För utbud och priser, se Telenors hemsida:
https://www.telenor.se/handla/tv/

eller kontakta deras kundservice (se telefonnummer ovan)

  

Kabel-TV

I fastigheten har vi även vanlig Kabel-TV som tillhandahålls av Com Hem. I föreningens avtal ingår analogt ett antal fria kanaler som t.ex SVT1, SVT2, SVTB, SVT24, Kunskapskanalen, TV6, TV Finland och TV4.

Vi ber er notera att endast godkända antennsladdar får anslutas mellan TV (eller radio) och antenndosan. Med godkända avses HF täta sladdar. Om andra typer av sladdar används så kan bild och ljud störas hos övriga boende i trappuppgången. Godkända sladdar kan köpas hos närmaste TV- och radiohandlare.

Ingrepp i väggens antenndosa är förbjudet. Om ingrepp sker så kan även det ge störningar hos boende i samma trappuppgång. Kostnaden för den service och intrimning som kan bli följden av ett ingrepp i antenndosan, betalas av den som åsamkat föreningen kostnaden.

För aktivering och support, kontakta Com Hem kundservice:
Telefon: 90 222
eller se deras hemsida:
https://www.comhem.se/kundserv...

Marksänd TV

Marksänd TV (Boxer) går tyvärr ej att få in via det infällda TV-uttag som placerat i närheten av bredbandsuttaget samt ComHem-uttaget. Dessa uttag är en gammal relik från svunna tider och används ej längre / är ej inkopplade, så man får använda en egen antenn för att kunna ta emot Boxer-signalen.

Senast uppdaterad 2019-03-25.