Bredband, Telefoni & TV

Bredband från Telenor (ingår i fast avgift)

I början av 2016 fick vi riktigt fast bredband från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) indraget i våra lägenheter. Från en första anslutningspunkt innanför ytterdörren kan man koppla bredbandet vidare in till en extra anslutningspunkt i vardagsrummet.

Vi har ett Gruppanslutnings-avtal vilket innebär att Bredband 100/100 samt Telefoni ingår i den fasta kostnaden om 99kr som ligger ovanpå månadsavgiften (117kr/månad för hyresgäster utan medlemsrabatt).

Bredband upp till 1000 Mbit/s kan beställas mot tilläggsavgift. Läs mer här - Telenor Bredband via fiber 

För aktivering och support, kontakta Telenor kundservice:
Telefon: 020 - 222 222 
Öppettider: Vardagar8-21, Helger 9-21


Kabel-TV från Tele2*

I fastigheten har vi även digital Kabel-TV som tillhandahålls av Tele2 (tidigare Com Hem).

Vi har ett Gruppanslutnings-avtal vilket innebär att ett grundutbud av digitala TV-kanaler ingår i månadsavgift. Läs mer om vilka här - Tele2 Grundutbud.

Du kan även streama grundutbudet på surfplatta, mobil, dator och smart TV med appen Com Hem Play. Läs mer här - Com Hem Play Grundutbud - Kom igång med Comhem Play

Vi ber er notera att endast godkända antennsladdar får anslutas mellan TV (eller radio) och antenndosan. Med godkända avses HF-täta sladdar. Om andra typer av sladdar används så kan bild och ljud störas hos övriga boende i trappuppgången. Godkända sladdar kan köpas hos närmaste TV- och radiohandlare.

Ingrepp i väggens antenndosa är ej tillåtet. Om ingrepp sker så kan även det ge störningar hos boende i samma trappuppgång. Kostnaden för den service och intrimning som kan bli följden av ett ingrepp i antenndosan, betalas av den som åsamkat föreningen kostnaden.

För aktivering och support, kontakta Tele2 kundservice:
Telefon: 90 222
eller se deras hemsida:
Tele2 Kundservice

*Detta gäller ej de nybyggda lägenheterna 201-209 - KabelTV är ej installerat i dessa lägenheter.


Bredband via KabelTV (tilläggstjänst)

Om du inte vill använda bredband från Telenor kan även Tele2 levererar bredband mot tilläggsavgift. För utbud och priser, läs mer här - Tele2 Bredband


Bredbands-TV (tilläggstjänst)

Om du inte vill använda grundutbud från Tele2 kan även Telenor levererar digital TV kanaler. För utbud och priser, läs mer här - Telenor TV


Marksänd TV

Marksänd TV (Boxer) går tyvärr ej att få in via det infällda TV-uttag som placerat i närheten av bredbandsuttaget samt ComHem-uttaget. Dessa uttag är en gammal relik från svunna tider och används ej längre / är ej inkopplade, så man får använda en egen antenn för att kunna ta emot Boxer-signalen.

Senast uppdaterad 2022-09-20.