Bredband, Telefoni & TV

Bredband från Telenor (ingår i fast avgift)

I början av 2016 fick vi riktigt fast bredband från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) indraget i våra lägenheter. Från en första anslutningspunkt innanför ytterdörren kan man koppla bredbandet vidare in till en extra anslutningspunkt i vardagsrummet.

Vi har ett Gruppanslutnings-avtal vilket innebär att Bredband 100/100 samt Telefoni ingår i den fasta kostnaden om 99kr som ligger ovanpå månadsavgiften (117kr/månad för hyresgäster utan medlemsrabatt).

Bredband upp till 1000 Mbit/s kan beställas mot tilläggsavgift. Läs mer här - Telenor Bredband via fiber 

För aktivering och support, kontakta Telenor kundservice:
Telefon: 020 - 222 222 
Öppettider: Vardagar8-21, Helger 9-21


Kabel-TV från Tele2 (ingår i avgift)

I fastigheten har vi även digital Kabel-TV som tillhandahålls av Tele2 (tidigare Com Hem).

Vi har ett Gruppanslutnings-avtal vilket innebär att ett grundutbud av digitala TV-kanaler ingår i månadsavgift. Läs mer om vilka här - Tele2 Grundutbud.

Du kan även streama grundutbudet på surfplatta, mobil, dator och smart TV med appen Com Hem Play. Läs mer här - Com Hem Play Grundutbud - Kom igång med Comhem Play

Vi ber er notera att endast godkända antennsladdar får anslutas mellan TV (eller radio) och antenndosan. Med godkända avses HF täta sladdar. Om andra typer av sladdar används så kan bild och ljud störas hos övriga boende i trappuppgången. Godkända sladdar kan köpas hos närmaste TV- och radiohandlare.

Ingrepp i väggens antenndosa är förbjudet. Om ingrepp sker så kan även det ge störningar hos boende i samma trappuppgång. Kostnaden för den service och intrimning som kan bli följden av ett ingrepp i antenndosan, betalas av den som åsamkat föreningen kostnaden.

För aktivering och support, kontakta Tele2 kundservice:
Telefon: 90 222
eller se deras hemsida:
Tele2 Kundservice


Kabel-bredbands (tilläggstjänst)

Om du inte vill använda bredband från Telenor kan även Tele2 levererar bredband mot tilläggsavgift. För utbud och priser, läs mer här - Tele2 Bredband


Bredbands-TV (tilläggstjänst)

Om du inte vill använda grundutbud från Tele2 kan även Telenor levererar digital TV kanaler. För utbud och priser, läs mer här - Telenor TV


Marksänd TV

Marksänd TV (Boxer) går tyvärr ej att få in via det infällda TV-uttag som placerat i närheten av bredbandsuttaget samt ComHem-uttaget. Dessa uttag är en gammal relik från svunna tider och används ej längre / är ej inkopplade, så man får använda en egen antenn för att kunna ta emot Boxer-signalen.

Senast uppdaterad 2022-01-04.