19 mar 2023

Infoblad mars 2023

Av Charlotte Lundholm | 2023-03-19 13:56

VÅRKÄNSLOR!

Snart är den här – våren! Nu har vi en härlig och magisk tid framför oss när allt blir grönt, kvällarna ljusare och dagarna varmare. Passa på att njuta av vår fina lummiga innergård och den fantastiska utsikten.

Roliga och viktiga datum Jippie - Nu är det dags att träffas igen!

–Lördag 29 april 10-14 – Grann- och fixardag på gården
Vi ses på gården, hjälper till att fixa det som behövs, planterar blommor, grillar korv, fikar och bara har det trevligt en stund tillsammans.
Var med så mycket du kan och vill. Vill du vara med och planera?
Hör av dig till challe.lundholm@gmail.com
–Onsdagen den 24 maj - Årsstämman
PLATS:
Föreningslokalen i ”Gula huset”, Henriksdalsringen 10.

31 mars - sista dagen att lämna in motioner till årsstämman.
Självklart kan du alltid inkomma med förslag till oss i styrelsen när som helst. Vi tar alltid i beaktande vad medlemmar tycker och tänker. Men om du vill att ditt förslag ska tas upp och bestämmas på årsmötet av alla medlemmar måste du lämna in en motion (förslag). Allt måste gå rätt till i en förening och det finns regler för hur ett beslut ska tas. För att förslagen ska bli slagkraftiga är det bra att ha med beskrivning, motivering och förslag till åtgärd. På hemsidan finns Tips för motioner under fliken Boendeinfo.

Lediga förråd och garage:
Det finns ett tiotal förråd och några garageplatser lediga för den som behöver. De kommer att hyras ut tll oss medlemmar i första hand och till andra i andra hand. Är du intresserad? Ställ dig i kö.
Så gör du: Logga in med din mejladress på Mina sidor på vår hemsida. Under Kölistor anmäler du dig. Föreningskontoret kommer sedan att meddela om och när du fått plats.

PÅ GÅNG:
*FÖRENINGSKONTORET HAR FLYTTAT. Numer finns de vid ICA (fd tatueringsstudion). De har hand om det mesta, både vad gäller felanmälan och bokningar.
Tel: 08- 640 45 45. Öppettider: månd, tisd, onsd, fred 7.30-13.30 . Torsd 15.30-18.30.

Frågor eller funderingar? Varmt välkommen att höra av dig till: styrelsen@henriksdalshojden.se