7 mar 2022

Infoblad 7 mars

Av Charlotte Lundholm | 2022-03-07 13:50

VÅREN ÄR HÄR!

I dessa mörka tider är det ännu viktigare att försöka fokusera på det ljusa och på att bry sig om varandra. Att se sina medmänniskor – Ett hej kan göra stor skillnad!

Infomöte – Måndagen den 4 april kl 19.00

Nu är det dags att träffas igen! Styrelsen hälsar alla medlemmar varmt välkomna till infomöte där vi berättar om vad som händer och är aktuellt just nu i föreningen. Samtidigt passar vi på att hälsa nya medlemmar välkomna. Kom och träffa dina grannar och se vilka som bor bakom dörrarna nära dig. Vi bjuder på kaffe o kaka.
PLATS: Föreningslokalen i Föreningskontorets källarplan. (Gula huset)

31 mars – sista dagen att lämna in motioner till årsstämman
Självklart kan du alltid inkomma med förslag till oss i styrelsen när som helst. Vi tar alltid i beaktande vad medlemmar tycker och tänker. Men om du vill att ditt förslag ska tas upp och bestämmas på årsmötet av alla medlemmar måste du lämna in en motion (förslag). Allt måste gå rätt till i en förening och det finns regler för hur ett beslut ska tas. För att förslagen ska bli slagkraftiga är det bra att ha med beskrivning, motivering och förslag till åtgärd.
På hemsidan finns Tips för motioner under fliken Boendeinfo.

PÅ GÅNG:
*TYCK TILL OM NYBYGGNATIONEN. 17 mars är sista dagen för att lämna in dina åsikter och förslag till kommunen om planerna. Skicka dina synpunkter till: registrator.plan@nacka.se, skriv KFKS 2019/416 i ämnesraden. Eller posta till Nacka kommun, Planenheten KFKS 2019/416, 131 81 Nacka

*SKYDDSRUMSFRÅGA I 53:ans garage finns ett 70 kvm skyddsrum som länge varit uthyrt till en privat person (ska alltid kunna utrymmas på 48 tim) men som nu blir ledigt. Möjligheten finns nu att se över vilken fredsanvändning vi vill ha i utrymmet. Önskemål har förut framförts om hobbyrum, festlokal, lådcykelparkering mm Vad tycker du/ni? Förslag och tankar om detta emottages tacksamt.

* CAFE VY KOMMER TILLBAKA. Det är vi glada för, vi tycker att det tillför trivsel och ger en bra känsla till oss som bor här. Liksom förra året, har vi beslutat att låna ut ett förråd till cafet. Vi har också fått förfrågan om vi vill vara med och bekosta hyra av en bajjemajja. Beslut tas med de andra föreningarna.

* GILLA vår egna facebooksida BRF Henriksdalshojden och få snabba uppdateringar.

TA HAND OM ER!

Frågor eller funderingar? Varmt välkommen att höra av dig till: styrelsen@henriksdalshojden.se