3 nov 2021

Infoblad från Styrelsen 3 nov 2021

Av Charlotte Lundholm | 2021-11-03 17:05

Lediga förråd

–Nu finns det förråd att hyra, 6-14 kvm. Är du intresserad går du in på ”Mina sidor” på vår hemsida och ställer dig i kö. Här finns också uppgifter om avgifter och beskrivning.

Mata inte ekorrar och fåglar!

Det är absolut inte tillåtet att mata vilda djur som ekorrar eller fåglar på balkonger eller i vårt närområde. Dels är det en sanitär olägenhet , det förorenar och sjukdomar kan spridas via djuren– dels förstör man mer än hjälper då djuren inte längre sen kan klara sig själva i naturen, deras naturliga miljö.

Ladda elbilen? Javisst!

–Nu finns det gemensamma laddare och vissa garageplatser som är utrustade med laddare. Mer info finns på hemsidan. Logga in på ”Mina sidor” och gå in under ”Garage”

Övergivna cyklar – är någon din?

–På höstfixardagen tog vi bort övergivna cyklar ur cykelrummen. Missade du att ta bort lappen och saknar din cykel? Hör av dig till Föreningskontoret. Vi har cyklarna i vårt förvar fram till den 31 dec.

PÅ GÅNG:

  • VIKTIGT: Anticimex besiktning i november. Besiktningen förebygger vattenskador och skyddar vår ekonomi. Viktigt att de får komma in och göra detta. Om du inte kan vara hemma kan du lämna in dina nycklar till Föreningskontoret.
  • KALLT I LÄGENHETEN? Varm luft måste få cirkulera från elemententill hela lägnheten. Tänk på detta om du vill få det varmare: - Inga gardiner ända ner till golvet. - Placera inte soffor och bokhyllor framför elementen.
  • LJUSFINT PÅ GÅRDEN Vi är några i styrelsen som gillar ljus i mörker. Kanske du också? På söndag 7 nov 13-16 sätter vi upp fler ljusslingor i träd. Glada för all hjälp vi kan få!;)

Frågor eller funderingar?

Undrar du över vad som händer i föreningen är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Mejla till styrelsen@henriksdalshöjden.se

VARMA ALLHELGONA-HÄLSNINGAR FRÅN STYRELSEN