10 dec 2021

Infoblad från styrelsen 10 dec 2021

Av Charlotte Lundholm | 2021-12-10 11:15

Välkommen till grillarna – Lördagen den 18 dec kl 12.00!

Nu inviger vi de tre nya grillarna som står utplacerade på gården, utanför 39:an, 51:an och 69:an. Lördagen den 18 dec tänder vi dem och hoppas att många vill vara med och julmysa en stund med oss. Ta med det du vill grilla och dricka.

OM GRILLARNA: Grillredskap finns i anslutning till grillarna – även en grillstartare – så ingen tändvätskabehövs. Det är bara att ta med grillkol, papper och tändare och sätta igång. Låt inte vintervädret hindra, grilla kan man göra alla årstider!

Den nya lekplatsen

Äntligen är kommunens nya lekplats klar i mitten av gården, med både nya gungor, klättertorn mm som väntar på att bli använda. Här finns också två stora grillfat för härlig korvgrillning.

Julfint

Hoppas att de ljusslingor vi fått upp i några träd värmer i vintermörkret. Till nästa år hoppas vi får upp fler och att fler vill vara med och hjälpa till! Det är också vår förening tillsammans med Utsikten som står för den välkomnande julgranen utanför Ica.

PÅ GÅNG:

*AVGIFTSHÖJNING BOSTADSRÄTTER from 1 feb 2022: Avgifterna höjs med anledning av fastighetens långsiktiga underhållsbehov och i enlighet med information som utdelades på årsstämman 2021, om att avgifterna ska utvecklas i takt med Riksbankens inflationsmål.

  • Från och med 1 februari 2022 kommer avgiften således att höjas med 2 procent, vilket är mindre än årets inflationstakt enligt KPI. Har du frågor eller undringar vad gäller detta är du välkommen att höra av dig till styrelsen: styrelsen@henriksdalshöjden.se

* NYA PRISER ELBILSLADDNING På grund av rörligheter på elmarknaden är vi tvungna att höja priserna för laddning av elbilar from 1 januari 2022 till 1,99 kr/kWh på privata platser, 3,49 kr/kWh på gemensam platsen (el debiteras utan vinst).

Frågor eller funderingar?

Undrar du över vad som händer i föreningen är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Mejla till styrelsen@henriksdalshöjden.se

EN RIKTIGT GOD JUL ÖNSKAR VI I STYRELSEN!