21 dec 2018

Ny bank för avgifts- och hyresinbetalningar!

Av Andreas Olsson | 2018-12-21 00:00

** Bankgirokontot är uppdaterat - en siffra hade hamnat fel! **
Vår ekonomiska förvaltare, RB Fastighetsägare, byter bank för avgifts- och hyresinbetalningar - det blir alltså nytt bankgiro-nummer för avgifter/hyror. Här nedan är deras information:

"Under mars månad byter vi bank från Nordea till Swedbank. Detta innebär också ny betalväg för inbetalningar för samtliga kunder som har avräkningskonto hos oss. Plusgirokonto 4877703-1 ersätts med bankgirokonto 5231-2469. Det nya bankgirokontot kommer stå på alla nya avier och påminnelser som skickas fr o m mars månad. De boende som betalar genom autogiro eller e-faktura behöver inte agera på något sätt, utan betalvägen uppdateras automatiskt. De boende som har RB Fastighetsägare som en sparad betalningsmottagare i sina internetbanker måste dock uppdatera betalkontot till det nya bankgirokontot. Plusgirot hos Nordea kommer stängas för inbetalningar 2018-03-31. Med anledning av omläggningen kommer påminnelseutskick och kvartalsavisering för Q2 och att ske 8-9 mars."

4 jul 2018

Tarjas byter namn!

Av Andreas Olsson | 2018-07-04 00:00

Vår fastighetskötare och de som bemannar vårt föreningskontor byter namn från Tarjas AB till Henriksdalsringen Förvaltning AB.

Bara så ni vet...

3 jun 2018

Eldningsförbud!

Av Andreas Olsson | 2018-06-03 20:20

Sedan 17 Maj råder det eldningsförbud i Stockholms län, på grund av den torra väderleken, och det gäller tillsvidare!

När eldningsförbud råder är grillning endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning.

Då är det alltså INTE tillåtet att grilla med en engångsgrill rakt upp och ner - på berg eller mark - endast på iordningsställde grillplatser! Lämna ABSOLUT INTE en engångsgrill kvar fortfarande het. Se till att eventuell glöd är HELT SLÄCKT innan ni kastar engångsgrillen!!!

OBS! Även om det regnat lite en kväll behöver det inte betyda att eldningsförbudet har upphört! Kan fortfarande vara väldigt torrt i marken! 

Här är en finns App för att se om det är eldningsförbud där du är:
BRANDRISK UteAndroidIOS

31 maj 2018

Bredbandsbolaget = Telenor

Av Andreas Olsson | 2018-05-31 09:24

Som ni bör ha fått information om redan, så heter Bredbandsbolaget från och med 15/5 nu Telenor istället. Telenor köpte Bredbandsbolaget 2005, men har verkat under eget namn/varumärke fram tills nu.

Lite ändringar har skett, även om Telenor meddelat att ingenting skulle ändras... även om det kanske mer har med GDPR att göra än namnbytet.

1 - Du behöver skapa ett nytt konto, följ informationen på Telenors hemsida efter att du klickat på "Mitt Telenor" uppe till höger.

2 - Efter att du skapat ett nytt konto och loggat in på det, måste du identifiera dig som betalningsansvarig mha BankID eller Brev som skickas hem i brevlådan. När detta är gjort, så kan du se dina tjänster och byta TV-kanaler etc. som vanligt.

18 jan 2018

Nya lägenheterna ute till försäljning!

Av Andreas Olsson | 2018-01-18 14:21

De nya lägenheterna ligger nu ute till försäljning sen en tid tillbaka.

Se https://www.fantasticfrank.se/henriksdalsberget för mer information.